ONZE PRODUCTEN & LEVERANCIERS

Als echte foodies werken wij natuurlijk met de beste en mooiste producten. Producten met een goed verhaal.  Met zorg voor dier en milieu. Of rekening houdend met de werk en leefomstandigheden van boeren en producenten.
Wij stellen graag een aantal van onze merken aan jullie voor.
 

Wat is Earth Coffee?
EARTH COFFEE

EARTH Coffee is een MVO totaalconcept bestaande uit een biologische espressomelange (met EKO keurmerk) op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica van de hoogste kwaliteit. Het zijn grotere bonen die meer tijd gehad hebben om te rijpen en hierdoor beter en voller van smaak zijn.

Versheid wordt gegarandeerd door het feit dat de koffie in kleine batches wordt gebrand en direct vanuit de branderij wordt uitgeleverd. De branderij is van Mocca D'or in Zwolle. EARTH Coffee wordt gebrand volgens het slow-roast principe wat inhoudt dat de koffie in 17 minuten wordt gebrand in plaats van de gebruikelijke 11 minuten. Door het langzaam branden van de koffieboon worden de oliën die vrijkomen gelijkmatig gekarameliseerd. Hierdoor blijft de koffie lekker fris met een mooi zuurtje.

EARTH COFFEE is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Er wordt niet gevraagd om vrijwilligerswerk te doen of te doneren; alleen maar om EARTH water,- koffie en thee te drinken. De gefinancierde projecten zijn te volgen op earthwater.nl. Daarnaast doneert Mocca d’Or via de Mocca d’Or Foundation aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.

 

100%-Natuurlijk brood

CHAUPAIN: 100% NATUURLIJK BROOD

De 100% natuurlijke broden van Chaupain zitten boordevol karakter! Een eerlijk en smaakvol brood vol traditie. Ze worden gemaakt van alleen zuivere ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Brood gemaakt van puur en alleen bloem, zout, water en een klein beetje gist of desem. 

100% natuurlijk brood van Chaupain met een onregelmatige structuur en een karamelkleurige korst. Door de werking van het deeg in de oven ontstaan een luchtige kruim en een stevige, wild en grof gescheurde korst. Brood waar je echt blij van wordt dus!

Wij bakken altijd verschillende soorten af. Wij hebben bijvoorbeeld ook spelt brood of zuurdesem.

 


BOS ICE TEA

Het funky en biologische BOS Ice Tea uit Zuid-Afrika is een heerlijke frisse dorstlesser in 5 verschillende smaken.
Bos is afgeleid van rooibos. Deze is biologisch met een natuurlijk aroma en zinder cafeine, kleustoffen en rare e-nummers. De biologische rooibos die gebruikt wordt komt van de Klipopmekaar farm in Cederberg Mountains in Westkaap. De stekelige heester wordt daar 100% duurzaam verbouwd.

Je kunt kiezen uit smaken lemon, peach, apple, berry en lime & ginger, allemaal kregen ze hun eigen funky kleur mee. 
Voor elke 2000 blikjes BOS die worden verkocht, plant én onderhoudt BOS één boom in dorre gebieden in Zuid-Afrika met behulp van het Greenpop-initiatief.
 

Merkenpagina fritz-kola en fritz-limo

FRITZ LIMO en FRITZ KOLA

Fritz-Kola en Fritz-Limo is een succesverhaal van de twee ondernemende vrienden Lorenz Hampl en Mirco Wolf Wiegert in Hamburg. Aan hun keukentafel boven een bevroren pizza en een cola kwamen ze op het idee om een eigen colamerk te ontwikkelen. Beiden beschikten over een startkapitaal van 7000 euro. Ze schuimden de lokale apothekers af voor de ingrediënten. Geld om een logo te laten ontwikkelen hadden ze niet, dus plaatsten ze hun hoofden op het etiket, die ze met een pot lijm op de flesjes bevestigden. Fritz is gewoon een populaire Noord-Duitse voornaam.

Wij hebben verschillende smaken in het assortiment: kola, kola light (gezoet met stevia), lemon, rabarber (een echte aanrader!) en orange. Het zijn stuk voor stuk organische en natuurlijke frisdranken en ook nog eens duurzaam geproduceerd.

 

CLIPPER THEE

Clipper maakt thee met een goed geweten. Alle zwarte en groene thee is Fairtrade. Dat betekent niet alleen dat de boeren betere prijzen krijgen voor hun thee, maar ook dat die thee onder betere arbeidsomstandigheden geproduceerd is.
Daarnaast is de thee van Clipper biologisch en dat proef je! Biologische producten worden namelijk verbouwd zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest aan te pas komen. Ze vervuilen de landbouwgrond niet en zijn niet genetisch gemanipuleerd.
Als je een kopje thee bij ons besteld kun je kiezen uit de heerlijke smaken van Clipper. Ook zijn de doosjes te koop zodat je thuis ook heerlijk kunt genieten van een kop goede thee!

 

Nice Fruitijsjes workshop
NICE FRUITIJSJES

Sinds kort hebben we de ijsjes van NICE in ons assortiment. Ze hebben knijpijs in een mooi formaat voor de kids of ijs op een stokje. De NICE fruitijsjes zijn 100% biologisch, en gemaakt van rijp fruit en vers geperst fruitsap. Door het gebruik van rijp fruit, dat van nature lekker zoet is, bevatten de ijsjes een stuk minder toegevoegde suiker dan gewone ijsjes.

Een heerlijke afsluiting voor na de lunch, of gewoon als gezond tussendoortje!

 

 

 

 

© 2013 - 2020 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel