Algemeen:

U kunt op verschillende manieren bestellen bij Royaal Belegd. Via de website, via email, de fax of per telefoon. Indien gewenst kan uw bestelling worden bezorgd. De minimale bestelwaarde is € 20,-. Bestelt u onder dit bedrag dan komen er € 3,50 aan bezorgkosten bij binnen onze regio (Sneek). Voor bestellingen buiten onze regio brengen wij € 0,35 per kilometer in rekening per gereden kilometer. 

Bij het veld opmerkingen dient u de afleverdag en het tijdstip te vermelden alsmede speciale wensen e.d. 

Lunch:

Uw bestelling wordt geleverd in cateringdozen en indien gewenst op schalen of per stuk verpakt. Bezorgen in Sneek en directe omgeving is gratis bij een bestelwaarde van € 20.- of hoger. Buiten de regio vragen wij € 0,35 / gereden kilometer. 

Bij het veld opmerkingen dient u de afleverdag en het tijdstip te vermelden alsmede speciale wensen e.d.

Bestellingen die wij voor 10 uur hebben ontvangen worden gegarandeerd op het gewenste tijdstip of maximaal 20 minuten eerder afgeleverd. Bestellingen die later binnen komen nemen wij uiteraard wel in behandeling. U kunt in het opmerkingenveld gewoon aangeven hoe laat u uw bestelling wilt ontvangen. Wanneer wij vervolgens niet kunnen leveren op het door u gewenste tijdstip nemen wij contact met u op om de aflevertijd met u te bespreken. Wij raden u aan om uw bestelling in ieder geval 1,5 uur van te voren door te geven. Na 11 uur raden wij u aan uw bestelling telefonisch door te geven. Het komt regelmatig voor dat wij geen tijd hebben om onze mail na te kijken op bestellingen.

© 2013 - 2020 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel