OVER ONS

Royaal Belegd is een jong bedrijf gestart door Eric Hubers. Met een passie voor lekker eten en drinken is de start van Royaal een droom die uitkomt. In het prille begin gestart met de bezorgen van ontbijt en lunch vanuit huis. Na 4 maanden bleek de keuken thuis te klein en is Royaal Belegd verhuisd naar de Worp Tjaardastraat. Vanuit deze locatie hebben we 4 jaar lang allerlei lekkers verzorgd. Inmiddels zijn we weer verhuisd. Je vindt ons nu op de Lemmerweg 4. Op een van de mooiste plekjes van Sneek met uitzicht op de waterpoort.
Hier kun je genieten van onze (h)eerlijke fairtrade koffie en thee, zelf gemaakt gebak, verse sapjes en een uitgebreid assortiment aan royaal belegde broodjes.

Verder maken we hier onze catering opdrachten klaar. Van champagne ontbijtjes tot tapas buffetten en van hapjes plankjes tot een stamppot boerenkool. Altijd vers en met liefde gemaakt. 

Voor veel van onze producten zoeken we naar lokale samenwerkingen en proberen zoveel mogelijk rekening te houden met mens en dier en maken waar mogelijk gebruik van (h)eerlijke biologische producten. Tevens zijn wij het eerste horeca bedrijf in de gemeente Sudwest Fryslan met het Fairtrade kenmerk en daar zijn wij reuze trots op!

Onze passie is lekker koken en eten. Of het nou om een lunch, luxe hapjes of heerlijk buffet gaat, wij maken dit graag voor je klaar. Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een culinaire invulling op maat.

Eet smakelijk!

Eric Hubers & team

foto.jpg       foto%20%283%29.jpg     Logo_FTG_JPEG.jpg   

 


 

© 2013 - 2020 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel