Navigatie

SUNDAY YOGA FLOW

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 30,00 (inclusief 9% btw)
Aantal

SUNDAY YOGA FLOW

Een relaxte start van je zondag met yoga van Joli Vie en lekkers van Royaal Belegd. Combineer het beste van de wereld van yoga en food in deze SUNDAY YOGA FLOW op 11 november as.

We ontvangen je graag om half 11 bij Joli Vie op de Willemstraat 28. Jolinde van Yoga en Pilates studio Joli Vie neemt je mee in een heerlijke ochtend flow. We doen een korte introductie met meditatie en genieten van yoga met als thema het meebewegen met de seizoenen.

In de overgang van zomer naar herfst zoekt ons lichaam een nieuwe balans. Waar we in de zomer naar buiten gingen, gaan we in de herfst weer terug naar binnen. Ons lichaam zoekt een nieuwe balans tussen de elementen om ons heen. Ook wij, ons lichaam bestaat uit de elementen lucht, water, aarde en vuur. Net als de natuur zijn wij ook constant aan het veranderen. In deze workshop van 1,5 uur geniet je van de elementen, heerlijke muziek waarop je beweegt en raak je uit je hoofd en in je lijf.

Na afloop gaan we naar Royaal Belegd aan de Lemmerweg 4 om daar te genieten van een heerlijke lunch. Deze bestaat uit een gezonde smoothie, een speltbroodje met gegrilde groenten en pittige hummus, een klein soepje en als toetje een kopje thee met een zoete lekkernij. Een totaal ontspannen zondag ochtend, een echt cadeautje voor jezelf.

Tenslotte;

* Iedereen kan meedoen. Beginner of ervaren.

* Bij Joli Vie zijn alle materialen aanwezig zoals een matje, meditatiekussen en een warm kleedje

* Draag lekker zittende kleding. Neem sokken en een trui mee voor de eindontspanning.

* Er is plek voor maximaal 8 personen. Vol is vol.

* Heb je een allergie? Meldt het ons.

* De kosten zijn € 30,- per persoon (voor 1,5 uur yoga, eten en drinken). Dit kun je contant of met pin betalen op de dag zelf. Of via de webwinkel van Royaal Belegd.

* Opgeven kan door je aan te melden bij Jolinde via info@joli-vie.com. Let op; je dient je wel via mail op te geven en niet via het event op Facebook. Wanneer je van Jolinde de bevestiging ontvangt dan is je deelname definitief. 

We hopen jullie dan te zien!


Jolinde & Roos

 

www.joli-vie.com // www.royaalbelegd.nl

© 2013 - 2019 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel