Referenties

Vorige Artikel 5 van 5

Wolter van Erkelens // september 2016
Royaal Belegd heeft afgelopen vrijdag ( 16-9-16 ) de catering verzorgd op onze trouwdag. Tijdens de lunch hebben we heerlijke broodjes gehad. 's Avonds hebben we genoten van een heerlijke en prachtige BBQ, afgesloten met een mooi opgemaakt toetjesbuffet. Onzettend bedankt!
Royaal Belegd is een aanrader voor iedereen die van een ongedwongen/relaxed sfeertje houdt.

Maartje Zandbergen // augustus 2016
Beste Roos en Eric, ontzettend bedankt voor de heerlijke BBQ en taartjes die jullie verzorgd hebben bij onze bruiloft. We hebben gesmuld en alles zag er super mooi uit. Ook de aankleding paste helemaal bij de sfeer van onze bruiloft. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en meedenken in de voorbereiding. Hartelijke groet van Maartje en Joep

Kees van de Burgwal Reeuwijk // augustus 2015
Alweer een jaar geleden, onze prachtige bruiloft met fantastische catering door Eric, Roos en het Royaal belegd team! Zowel, lunch, diner als hapjes en drankjes tijdens het feest. Niet alleen lekker, maar ook prachtig om te zien! Op ons verzoek met een Zuid Afrikaans tintje en natuurlijk een heuse braai met alles erop en eraan inclusief boerewors! Ook tijdens het feest stemde het team goed af op de gasten en het verloop van de avond. Een goed feest staat of valt voor een groot deel met goede catering, en deze catering stond als een huis! Eric en Roos, nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het leuke contact.

© 2013 - 2020 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel