GoSup & Royaal Belegd agenda events

Vorige Artikel 11 van 15 Volgende

GoSup & Royaal Belegd

Nog even en dan is het vaarseizoen weer geopend. En dat betekent ook weer lekker suppen. Komend seizoen gaan wij een leuke samenwerking aan met GoSup Sneek. Want wat is er nou leuker dan lekker bewegen in de buitenlucht afsluiten met wat lekkers?

Agenda:
17 april: opening seizoen met de SuperSupSeizoen Suptour. We starten om 11.00 uur bij Royaal Belegd en vanaf daar varen we langs de nieuwe route om Sneek. We sluiten af met een heerlijke mini high tea bij Royaal Belegd. 
De tour is voor zowel beginners als gevorderden. Kosten p.p. € 10,- Kosten huur Sup: € 12,50. Aanmelden kan via roos@royaalbelegd of via gerda@gosupsneek.nl

12 mei: Sup&Hap. Starten om 17.00 uur met een lekker rondje door Sneek, eventueel afgewisseld met wat Fit oefeningen. Vervolgens genieten we samen van de verse daghap van Royaal Belegd. 
Kosten € 25,- p.p. inclusief materialen en daghap. 
Aanmelden kan via roos@royaalbelegd of via gerda@gosupsneek.nl

29 mei: Sup Fit & Healthy Lunch. Een heerlijke Sup Fit workout van ongeveer 1,5 uur gecombineerd met een healthy lunch. We starten om 10.30 bij Royaal Belegd met een kop biologische koffie of thee. Om 11.00 uur starten we met een Sup Fit workout waarbij de verschillende oefeningen op de Sup doen. Vervolgens  suppen we nog een rondje door de stad. 
Als beloning staat er een heerlijke healthy lunch op ons te wachten met een smoothie van rood fruit, een club sandwich op biologisch desembrood en een courgette soepje. 
Kosten: € 27,50 p.p. inclusief materialen, workout en healthy lunch.
Aanmelden kan via roos@royaalbelegd of via gerda@gosupsneek.nl

 

© 2013 - 2020 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel