Navigatie

Let's SUP

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende

De relatief nieuwe watersport Stand UPaddle verovert Nederland razendsnel. Stand Up Paddle vindt haar oorsprong in de jaren vijftig. Hawaiiaanse surfinstructeurs en reddingszwemmers fotografeerden als bijverdienste toeristen en cursisten op een brede plank met een lange peddel in de hand. Negen jaar geleden werd dit gebruik herontdekt als een op zichzelf staande sport.

Het Suppen is met speciale peddels en grote brede planken een erg goede work-out voor je lichaam. Ten opzichte van kano of kajak heeft Sup het voordeel dat je meer van het uitzicht geniet. Je kijkt over het water en de kade heen en met helder water kan je de vissen onder water zien zwemmen.
Hiervoor krijg je een extra lange peddel zodat je recht op kan blijven staan. De Supboards hebben een breed oppervlak waardoor je erg stabiel staat. 

Super leuk om samen met een vriendengroep, collega's of je familie te doen. Of wat dacht je van een vrijgezellenfeestje?

Kleding
Je kan gewoon in je eigen kleding komen suppen als het zomers weer is.
Hardloopkleding, outdoor kleding in laagjes, surfschoenen, waterschoen of gympen zijn geschikt.
Alsje het toch nog wat te koud vindt, kan je een wetsuit bij ons huren.

Opstappen
Wij werkt samen met JFT Watersport. Zij hebben alles in huis voor een perfecte Sup ervaring! Je stapt bij ons voor Royaal Belegd op aan het verlaagde stukje naast de Waterpoort. Vanaf daar kun je verschillende routes suppen, afhankelijk van de tijd die je hebt.
Op een lege maag kun je natuurlijk niet suppen. Kom bij ons eerst een lekker hapje eten of wat denk je van een picknick mee voor onderweg?
Ben je met een groepje en wil je liever met een gids suppen? Dan hebben we een mooie Waterpoort Tour beschikbaar. 

Prijzen
Per uur  € 10
Per anderhalf uur € 15
Per 2 uur € 17,50
Per halve dag = 4 uur € 25
Per dag = 8 uur € 35
Wetsuit  € 5 

Enthousiast geworden? Reserveren kan door hier te klikken. Of bel ons op 0515-750753

© 2013 - 2019 ROYAAL BELEGD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel